BigBoi Vacuum Attachment for Blowr Mini

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 8 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 8 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,60 €.


89,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 15,89 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 15,89 €
Odplačati želim čim prej
3 x 31,44 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 31,44 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

MINIVAC

Nov izdelek

Set za sesanje za Blowr Mini

Več informacij

BigBoi Blowr Mini nastavek za sesanje je ultimativen dodatek za sušilec Blowr Mini. V le nekaj trenutkih lahko spremenite vaš sušilec v sesalec! Močan, 4 konjski motor sušilca ustvarja zmogljiv vakum, kateri omogoča da vozilo odlično očistite tudi od znotraj. Nastavek za sesanje je odličen pripomoček za terensko delo, entuziaste in profesionalne detailerje, kateri želijo majhno, lahko in pripročno napravo.

Nastavek je zasnovan tako, da ostane na sušilcu tudi, ko ga ne uporabljate. Nastavek ne potrebuje vrečk, umazanija se nabira v posebni posodi, s katero odvijete, odstranite umazanijo ter privijete nazaj. Popolnoma enostavno.  Cev sesalca je v črni barvi, kar preprečuje, da bi cev nastavka in sušilca zamenjali. V cevi nastavka lahko ostane umazanija in zadnja stvar katero želite storiti je, da to umazanijo nanesete nazaj na vozilo.

Po uporabi svetujemo, da posodo za umazanijo in filter dobro očistite oz. operete. Tako bo nastavek vedno pripravljen za uporabo. 

Vsebina kompleta:
- 1x 3m črna plastična cev za sesanje
- 1x Komplet za sesanje z dvema filtroma
- 1x okrogla šoba z tršimi ščetinami
- 1x široka šoba z mehkejšimi ščetinami
- 1x ozka šoba za sesanje

Navodila za montažo nastavka:

Povezani izdelki