RUPES UNO Pure Ultra Finishing Polish 250 ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

9.PURE250

Nov izdelek

Enostopenjska polirna pasta

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Rupes Uno Pure je super fina polirna pasta z izjemno finimi abrazivnimi delci. Specialna formula je plod domačega znanja Rupesovih tehnikov, ki so želeli izdelati pasto, ki za razliko od konkurenčnih proizvodov ob izjemnem sijaju zagotavlja tudi boljši odrez. Primerna je za uporabo na vseh vrstah lahkov vozil, gelacoutu,...Konstruirana tako, da deluje hitro in je enostavna za uporabo. Pasta je kompatibilna z vsemi vrstami polirnih strojev in vsemi vrstami površin. Ravno tako pa je primerna za uporabo v kombinaciji z vsemi polirnimi gobicami. Odlična je za odstranjevanje lažjih poškodb, kakor tudi za zagotavljanje maksimalnega sijaja obdelanih površin.

Navodila za uporabo:
Plastenko pred uporabo dobro pretresemo. Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini (velikost ca 6 x polirne gobice) z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte s srednjimi obrati dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z namenskim razmaščevalcem ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1).  EUH210 Varnostni list na voljo poklicnim uporabnikom na zahtevo. 

 

Povezani izdelki