Gyeon Q2 CanCoat EVO 200ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

Q2CCEVO200

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

Gyeon EVO linija keramičnih premazov je končno tukaj. Je plod dveletnih raziskav in testiranj. EVO linija keramičnih premazov premika letvico še višje od svojega priljubljenega predhodnika. Predstavlja tehnično revolucijo na podlagi kemičnega polisilazana. Uspelo je nemogoče. Znatno boljša obstojnost ob bistveno enostavnejši uporabi. In še več. Vse nove Gyeon EVO premaze lahko nanašamo v zunaj na svežem zraku. Studio sedaj ni več nujno potreben. Zakaj bi nanašali več slojev, če lahko nanesemo le enega in ob tem zagotavljamo vse maksimalne lastnosti premaza.  Vse kar je potrebno da vozilo po nanosu hranimo na suhem prostoru vsaj 12 ur.

Gyeon Q2 CanCoat je nov, visoko napreden quartz zaščitni premaz. Je bistveno lažji za uporabo kot večina tekočih sealantov ali ostalih quartz premazov. Vozilu doda izjemen sijaj in globok videz. Kot vsi ostali quartz premazi tudi Q2 CanCoat zagotavlja odličen samo čistilen efekt, hidrofoben zaščitni sloj in popolnoma gladko površino. Q2 CanCoat je verjetno najenostavnejši način zaščite vozila s t.i. 'keramičnim premazom' brez, da ga nanašate po klasični poti z aplikatorji. Premaz je tudi kemično odporen.

Prednosti:
Ustvarja globok sijaj in odličen izgled vozila
- Dolgotrajna zaščita površine do 12 mesecev / 12.000km
Izjemno hiter in enostaven nanos
- Ustvarja hidrofobno, samočistilno zaščito

Vsebina kompleta:
- 1x Q2 CanCoat EVO 200ml
- 1x Mikro krpa za nanos
- 3x Razpršilna glava

Navodila za uporabo:
Gyeon Q2 CanCoat EVO nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Pred nanosom s površine odstranite vso kontaminacijo, po potrebi spolirajte ter popolnoma razmastite z uporabo Gyeon Q2M Prep. Na čist aplikator iz mikro vlaken napršite Q2 CanCoat ter ga v tankem in enakomernem sloju nanesite na površini. Premaz nato obrišite s priloženo mikro krpo. Q2 CanCoat lahko nanesete tudi direktno na površino ter ga z eno stranjo mikro krpe razmažete ter z drugo stranjo obrišite. Premaz je potrebno odstraniti s površine v 1-2 minutah, preden se strdi. Eno uro po zaščiti celotnega vozila nanesite še en ali dva sloja premaza. Vozilo pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 4 ure, da se premaz popolnoma strdi. Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, površino segrejte na 60° za 10 minut. Da bi preprečili nastanek sledi vodnih kapljic (premaz doseže popolno trdnost v 24 urah), vozilo zaščitite še z Gyeon Q2M Cure. Vozila vsaj 7 dni ne perite z kakršnim koli detergentom. Razpršilno glavo po uporabi sperite z vročo vodo. V nasprotnem primeru, se premaz zasuši in glava postane neuporabna.

Varnostni napotki:
Vsebuje: nafta (nafta), lahki alkilat; modificirana nafta z nizkim vreliščem, destilati (nafta), z vodikom obdelani, lahki; kerozin - nespecificiran, beli špirit; nafta z nizkim vreliščem - nespecificirana, toluen. NEVARNO: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H373 Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P233 Hraniti v tesno zaprti posodi. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301+P310 PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. 

Povezani izdelki