Infinity Wax Synergy Ceramic Wax 50ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


54,95 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 19,08 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
3 x 19,08 €
Odplačati želim čim prej
3 x 19,08 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 19,08 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

SCW50

Nov izdelek

Zaščitni vosek s keramičnimi delci

Category: Keramični voski.
Tag:

Več informacij

Infinity Wax Synergy Ceramic Wax je premium zaščitni vosek z dodanimi Si02 delci. Izjemno močna in efektivna mešanica keramičnih delcev in ostalih inovativnih sestavin ustvarja kreacijo z izjemno visoko točko vnetišča navdahnjeno z modificiranimi polimernimi elementi, fluorinom in Si02 polimeri, kateri to kombinacijo naredijo tako unikatno. Testiran v najtežjih vremenskih pogojih. Obstojen do 56 tednov. Kontaktni kot je med 106 in 124. Vosek je izjemno obstojen na agresivne kemikalije in ostale zunanje vremenske vplive. 50ml voska zadošča za voskanje 5-7 vozil. Odvisno od velikosti.  Zagotavlja izjemen sijaj in znatno poudari globino barve. 

Navodila za uporabo:
Površina mora biti pred nanosom popolnoma brez sledi starejših slojev voska ali katerega koli drugega premaza. Vosek na površino nanašamo v tankem sloju. Nanašamo na 1 panel na enkrat in nikoli na celotno vozilo. S pomočjo ustreznega aplikatorja nanesemo na 2-3 mesta na panelu. Z enakomernim pritiskom enakomerno razmažemo po površini. Zbrišemo do suhega po maksimalno 1-5 minute maksimalno. Vosek se popolnoma strdi po 3 urah. Po nanosu voska vozila vsaj 7 dni ne peremo.  

Varnostni napotki:
Vsebuje: 3-amino-N-(karboksimetil)-N. Pozor: H312 Zdravju škodljivo v stiku s kožo. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. 

 

Povezani izdelki