Infinity Wax Graphene Wax 200ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 9 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 9 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,80 €.


99,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 17,67 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 17,67 €
Odplačati želim čim prej
3 x 34,97 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 34,97 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

GRAPHENE200

Nov izdelek

Zaščitni vosek z grafenom

Category: Graphene voski.
Tag:

Več informacij

Infinity Wax Graphene Wax je eden prvih tovrstnih voskov na svetu. Izdelan na podlagi najnovejših tehnologij z dodanimi delci grafena, ki zagotavljajo eno izmed bolj odpornih in učinkovitih zaščit za avtomobilski lak na tržišču. Izjemne sposobnosti odtekanja vode, izjemna obstojnost in enostaven nanos so le nekatere lastnosti produkta. Gre za produkt, ki je nastal na podlagi dolgotrajnih testiranjem med podjetjem Infinity Wax in AGM laboratoriji.  Ne glede na svojo trdnost, ki jo tvori na površini je otročje lahek za nanos, kar ga naredi še boljšega in uporabnejšega. 50ml voska zadostuje za nanos na 5-7 vozil. Odvisno od velikosti.

Navodila za uporabo:
Površina mora biti pred nanosom popolnoma brez sledi starejših slojev voska ali katerega koli drugega premaza. Vosek na površino nanašamo v tankem sloju. Nanašamo na 1 panel na enkrat in nikoli na celotno vozilo. S pomočjo ustreznega aplikatorja nanesemo na 2-3 mesta na panelu. Z enakomernim pritiskom enakomerno razmažemo po površini. Zbrišemo do suhega po maksimalno 1-5 minute maksimalno. Vosek se popolnoma strdi po 3 urah. Po nanosu voska vozila vsaj 7 dni ne peremo.  

Varnostni napotki:
Vsebuje: Vsebuje ogljikovodiki, C10-C13; 4-terc-butilcikloheksil acetat; grafit, prah. Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

 

Povezani izdelki