Chemical Guys V34 Hybrid Compound 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,95 € z DDV

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Category: Grobe paste.
Tag:

Več informacij

V34 Optical Grade Hybrid Compound je prvorazredna polirna pasta, zasnovana z napredno tehnologijo za odpravljanje najbolj težjih napak v laku in poškodb. V34 je razvita za hitro odstranjevanje nepravilnosti, z mikro abrazivne tehnologije, ki obnavlja starejše barve in lake ter na novo pobarvane površine. V34 je groba pasta za odstranjevanje večjih napak na laku in barvi, obenem pa odlična priprava površine za zaključne stopnje poliranja. Pasta je zasnovana na vodni osnovi in ne vsebuje silikonov. Odstranjuje sledi brusnega papirja gradiacije 1500-2000. Omogoča hitro rezanje z manj prehodi. Ne vsebuje olja, silicija ali polnil. V34 povečuje združuje učinkovitost, hitrost in odličen rezultat.

Navodila za uporabo: Pasto vedno uporabljajte na ohlajenih površinah. Pred uporabo dobro pretresite. Naenkrat obdeljute površine velikosti 60x60cm.
Ekscentrični polirni stroj: Nanesite 4-5 kapljic paste na grobo polirno gobo. Gobico lahko pred nanosom paste navlažite z Chemical Guys Pad Conditioner-jem. Nastavite obrate na 1 in razmažite pasto po obdelovalni površini. Nato obrate povečajte na 5-6 in brez pritiska obdelajte površino z 2-3 prehodi, dokler pasta ne postane prozorna. Nato z lahkim pritiskom spolirajte do sijaja. Ostanek paste odstranite z mehko in čisto mikro krpo. Za lažje odstranjevanje ostankov si lahko pomagate z odstranjevalcem polirnih olj, CarPro Eraser-jem. Za večji sijaj in odpravljanje poškodb, ki so ostale površino spolirajte še z Chemical Guys V36 Cutting Polish.
Rotacijski polirni stroj: Nanesite 4-5 kapljic paste na grobo polirno gobo. Gobico lahko pred nanosom paste navlažite z Chemical Guys Pad Conditioner-jem. Nastavite obrate med 1000 in 1500 in razmažite pasto po obdelovalni površini. Naenkrat obdelujte površino veliko 60x60cm. Na vsakem panelu, naredite 3-4 prehode, dokler pasta ne postane prozorna. Ne pritiskajte na polirni stroj, polirajte le z težo stroja. Za zaključni prehod, nastavite obrate med 1200 in 1800 is spolirajte do končnega sijaja. Ostanek paste odstranite z mehko in čisto mikro krpo. Za lažje odstranjevanje ostankov si lahko pomagate z odstranjevalcem polirnih olj, CarPro Eraser-jem. Za večji sijaj in odpravljanje poškodb, ki so ostale površino spolirajte še z Chemical Guys V36 Cutting Polish.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Hranite izven dosega otrok. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo. Ne izzivati bruhanja. Ne vdihavati. Ob stiku s kožo izperite z obilo čiste vode. Če se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč. Ob stiku z očmi vsaj 15 minut izpirati s čisto vodo. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za nepravilno uporabo sredstva.


Povezani izdelki