Meguiar's DA Microfiber Correction Compound 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

D30016

Nov izdelek

Groba polirna pasta za DA stroje

Tag:

Več informacij

Meguiar's DA Microfiber Correction Compound je groba polirna pasta, za odstranjevanje srednje velikih poškodb laka ter odstranjevanje vrtinčastih prask in hologramov. Odlična v kombinaciji z DA polirnim strojem in Meguiar's DA Microfiber Cutting polirno gobico. Po obdelavi na površini ne pušča hologramov. Ustvarja visok sijaj površine. Se ne praši zato je čiščenje vozila po poliranju popolnoma enostavno. Visoko koncentrirana formula zagotavlja majhno porabo paste in s tem posledično nizek strošek porabljenega materiala na avto.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite manjšo količino paste na Meguiar's grobo gobico iz mikrofibre ali podobno gobico. Pasto razmažite po površini in začnite s poliranjem. Vedno polirajte manjše dele, cca. 40 x 40 cm. Polirajte do želenega rezultata. Ostanek paste obrišite z čisto mikro krpo. Po končani grobi obdelavi priporočamo še uporabo zaščitnega voska Meguiar's DA Microfiber Finishing Wax.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.
Vsebuje: NUC - solvent nafta srednja alifatska. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože.H372 Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenost: živčevje EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P101 Če potrebujete zdravniško pomoč pokažite embalažo ali etiketo. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino / posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki