Labocosmetica Audace 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

LAB57

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

#Audace je groba polirna pasta, zasnovana na vodni zasnovi. Njena posebnost je visok odrez materiala pri nizkih obratih. To je mogoče s pomočjo selekcije abrazivov nove generacije, kateri dovoljujejo enostavno odstranjevanje večjih prask tudi z ekscentričnimi polirnimi stroji. Uporaba polirne paste #Audace prihrani tudi do 50% časa v primerjavi z tradicionalnimi grobimi polirnimi pastami. Ta vsestranska pasta je še posebej priljubljena pri detailerjih saj jo lahko uporabljajo tudi v najtežjih situacijah. Posebna ‘Cold Cut Technology™’ omogoča odstranjevanje največjih poškodb laka pri nizkih obratih (1200 rpm pri rotacijskih strojih oz. hitrost 4,5 pri ekscentričnih strojih) ter zmanjšuje možnost nastanka hologramov. Ta tehnologija prav tako omogoča hitrejše poliranje in manjšo porabo paste. #Audace odlično deluje tudi na novejših, keramičnih lakih. #Audace je zasnovana za odstranjevanje sledi brusnega papirja P1000. Kljub njeni 'moči' pa zagotavlja srednje visok finiš! Je enostavna za odstranjevanje, tudi iz 'lepljivih' barv in se ne praši. Ne vsebuje parafinov in polnil, nima vonja ter ne pušča sledi na tesnilih. Idealna je za dvostopenjsko poliranje.

Navodila za uporabo:
Priporočene gobice: Za uporabo z rotacijskim polirnim strojem svetujemo uporabo merino polirne gobice ali grobe polirne gobice iz pene. Za uporabo z ekscentričnim polirnim strojem svetujemo uporabo grobe polirne gobice iz mikro vlaken ali grobe polirne gobice iz pene.
Nanesite par kapljic paste na izbrano polirno gobico ter začnite s poliranjem. Obrate postopoma dvigujte (1200 rpm pri rotacijskih strojih oz. hitrost 4,5 pri ekscentričnih strojih). Polirajte toliko časa, dokler se pasta na površini ne razgradi. Ostanek paste obrišite z čisto in mehko mikro krpo. po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki