CarPro UltraCut Compound 500 ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

CQUC500

Nov izdelek

Ultra groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

CarPro UltraCUT popolnoma nova ultra groba polirna pasta. Najbolj groba pasta iz linije CarPro. UltraCUT s svojo sestavo poskrbi za odpravo največjih nepravilnosti, brez nastanka hologramov in meglic v laku vozila. Ne vsebuje polnil, voskov in silikonov zato je primerna za uporabo tudi v ličarskih delavnicah. Primerna je za uporabo z vsemi vrstami polirnih strojev. Varna za uporabo na vseh vrstah lakov in barv. Odstranjuje sledi brusnega papirja granulacije 1200. Za najboljše rezultate priporočamo uporabo z grobimi in ultra grobimi polirnimi gobicami. UltraCUT se ne praši in vsebuje lubrikante, ki omogočajo daljše obdelovanje paste.

Navodila za uporabo:
Na novo gobico nanesite 7-8 kapljic polirne paste. Z nizkimi obrati pasto segrejte na panelu velikosti 60x60cm. Povečajte obrate (srednje oz. visoke, odvisno od stanja površine in trdote laka) ter naredite 2-3 prehode z minimalnim pritiskom. Nato z vsakim prehodom povečujte pritisk na polirni stroj. Ko pasta postane popolnoma prozorna jo odstranite s čisto mikro krpo ter površino preglejte z LED lučjo. Gobico pred naslednjim prehodom očistite s krtačko ali kompresorjem ter nadaljujte s poliranjem.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok. P270 Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P402 – Hraniti na suhem. P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. EUH 210 – Varnosti list na voljo na zahtevo.

Povezani izdelki