Nov
Angelwax Resurrection Extreme Compound 500ml

Angelwax Resurrection Extreme Compound 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

ANG50894-2

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

Angelwax Resurrection Extreme Heavy Compound je ultra groba polirna pasta, primerna za uporabo na vseh vrstah lakov. Še posebej je odlična na najtrših lakih.  Zasnovana je za odstranjevanje najtežjih prask, napak v laku in odstranjevanje sledi brusnega papirja granulacije P1500. Pasta je enostavna za uporabo in ustvarja minimalno količino prahu. Ne vsebuje silikonov in polnil zato je primerna tudi za uporabo v ličarskih delavnicah.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Da preizkusite kompatibilnost paste s površino, jo najprej preizkusite na skritem mestu. Nanesite manjšo količino paste na grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini z ugasnjenim polirnim strojem. Vklopite stroj in začnite s poliranjem z manjšim pritiskom. Vedno polirajte manjše panele, cca. 40x40cm. Polirajte dokler na površini ne ostane oljnat film. Film nato odstranite s čisto mikro krpo. Postopek nato ponovite z srednje grobo ali fino polirno pasto Angelwax.

Odrez od 0 do 10: 9
Sijaj od 0 do 10: 2

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki