Soft99 NEW Fusso Coat Light 12 Months Wax 200g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


36,97 € z DDV

S9910331

Nov izdelek

Izjemno obstojen vosek za zaščito in sijaj

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Popularni Fusso vosek, ki že 30 let navdušuje uporabnike po celem svetu je sedaj na voljo v izboljšani verzij s popolnoma novo formulacijo. Sedaj je še boljši, obstojnejši in enostavnejši za uporabo. Zaščitni vosek, ki je izdelan iz florovih polimerov, z odličnim samočistilnim učinkom, varuje vaše vozilo pred vodo, umazanijo in ostalimi nezaželenimi depoziti. Zagotavlja trden sloj na površini z močnim hidrofobnim učinkom, odbija vodo in ostalo umazanijo. Poleg tega na površini ustvarja visok sijaj ter poudarja globino barvnega odtenka. Obstojnost voska, ob pravilnem in rednem vzdrževanju je 12 mesecev (laboratorijski testi). Vosek je primeren za vse svetle barve vozil, saj vsebuje mikro čistilce laka kateri površino globinsko očistijo ter optično izboljšajo izgled vozila. Primeren je za uporabo tudi na temnih vozilih.

Navodila za uporabo: 
Vozilo dobro operite in posušite. Za najboljše rezultate priporočamo, da lak očistite s polirnim plastelinom. Z priloženim aplikatorjem nanesite vosek na površino v tankem sloju. Vedno ga nanašajte del po del, nikoli na celotno vozilo naenkrat. Pustite, da se vosek posuši (največ 5 minut oz. odvisno od temperature) ter nato ostanek obrišite z mehko in čisto mikro krpo. Za še večji sijaj in dodatno zaščito lahko nanesete še dodaten sloj. Priporočamo redno vzdrževanje voska z quick detailerjem Soft99 Fukupika ali Fusso Coat Hand Barrier. Idealna temperatura za nanos voska je 10-25°C. Vosek ne sme priti v stik z nebarvanimi plastikami.

Varnostni napotki:
NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila. Vsebuje: destilati (nafta), alkilat. H228 Vnetljiva trdna snov. H372 Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P261 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki