Gyeon Q²R Marine Degrease 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

Q2RDEG1000

Nov izdelek

Tag:

Več informacij

Pravilna priprava površine je ključ do maksimalne obstojnosti zaščitnega premaza. Gelcoat, barvane kovina, les, kompozit, ali karbon, vsaka površina mora biti pred nanosom keramičnega premaza dobro razmaščena. Q²R Degrease je zasnovan za odstranjevanje ostankov polirnih past in olj ter sledi ostankov predhodno nanešenih zaščit. Površina po čiščenju postane gladka in pripravljena za nanos zaščitnega premaza. Q²R Degrease je popolnoma varen za uporabo na vseh zunanjih in notranjih površinah plovila. Odlično se obnese tudi za razmaščevanje stekel.

Navodila za uporabo:
Q²R Degrease je eden najpomembnejših izdelkov pri zaščiti plovila. Bogato ga napršite direktno na površino in obrišite z kvalitetno krpo kot je npr. Gyeon Q²M PolishWipe.

Varnostni napotki:
Vsebuje: propan-2-ol; izopropil alkohol; izopropanol. Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.

Povezani izdelki