Gyeon Q²R Marine Vinyl Cleaner 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


20,97 € z DDV

Q2RVC1000

Nov izdelek

Čistilo za notranje površine iz umetnih mas

Tag:

Več informacij

Q²R Vinyl Cleaner je nežno in obenem učinkovito čistilo, zasnovano za redno čiščenje notranjosti plovil. Ne povzroča razbarvanja in bledenja plastičnih površin. Odstranjuje prah in lažjo umazanijo v trenutku za seboj pa ne pušča nikakršnih sledi. Q²R Vinyl Cleaner ima tudi antistatične sposobnosti, kar ga naredi odličnega za vsakodnevno čiščenje površin. Primeren je za uporabo na vseh vrstah plastik tudi na zaščitenih.

Navodila za uporabo:
Gyeon Q²R Vinyl Cleaner je primeren za uporabo na vseh vinilnih, usnjenih, plastičnih površinah in tudi na alkantari. Naprišite ga direktno na površino ali na kvalitetno mikro krpo ter očistite površino. Ne uporabljajte ga na neposredni sončni svetlobi ali vročih površinah.

Varnostni napotki:
NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Povzroča draženje kože. Povzroča hude poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU S KOŽO: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. VSEBUJE: Tetranatrijev etilendiaminotetraacetat SESTAVINE: ES/648/2004: 15% - <30% anionske površinsko aktivne snovi, 5% - <15% neionsko površinske snovi, 5% - <15% EDTA in njene snovi

Povezani izdelki