Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer Clay Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

G200200EU

Nov izdelek

Komplet za čiščenje laka

Tag:

Več informacij

V kolikor lak vašega vozila po pranju ni popolnoma gladek je to posledica trdovratne umazanije in depozitov, katerih z navadnim pranjem ne odstranite. Zračna rja, delci barv ali lakov, drevesna smola in podobne nesnage ustvarjajo lak grob na otip ter preprečujejo, da bi lak zasijal v vsem svojem sijaju. Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer Clay Kit je komplet, kateri vsebuje vse, kar potrebujete za odstranjevanje kontaminacije. Sestavljen je iz posebnega aplikatorja, prevlečenega z polimerno gumo, katera brez težav odstrani vse nesnage, Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer-ja, kateri poskrbi, da aplikator lažje drsi po površini ter mikro krpe s pomočjo katere vozilo po čiščenju obrišete. Lak vozila po čiščenju ponovno postane sijoč in gladek ter zahvaljujoč Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer-ju tudi zaščiten.

Vsebina kompleta:
- 1x Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer 768ml
- 1x Meguiar's Supreme Shine Microfiber Towel
- 1x Meguiar's Synthetic Clay Pad

Navodila za uporabo:
Vozilo operite s šamponom, da odstranite vso površinsko umazanijo. Na površino in gumijast del aplikatorja nato napršite Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer ter z križnimi gibi nežno očistite površino. Med čiščenjem na aplikator ne izvajajte nikakršnega pritiska. Ostanek detailerja in kontaminacije nato nežno obrišite z priloženo mikro krpo. Svetujemo, da vozilo na ta način očistite vsaj 1-2x letno oz. po potrebi.

Varnostni napotki:
EUH 208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv.


Povezani izdelki