Meguiar's Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,97 € z DDV

G220416

Nov izdelek

Odstranjevalec sledi polirnih past in voskov

Več informacij

Še ena izmed zadnjih novosti iz Meguiar'sove hibridne družine je Hybrid Ceramic Pre Wax Prep. Hibridna tehnologija z posebnimi polirnimi delci za hitro in enostavno odstranjevanje manjših poškodb na laku. Ob enem ima fonkcijo hranjenja barve z nano delci, kateri zagotavljajo gladkost in visoki sijaj obdelane površine.  POleg vsega naštetega pa za seboj pušča zaščitni sloj, kateri površino ščiti pred zunanjimi vplivi. Ustvarja sloj, na katerega nato še enostavneje in bolj učinkovito nanašamo Meguiar'sove hybridne produkte. Samo delo je sila enostavno saj je za nanos bolj podobna vosku, kot pa polirni pasti.  

Navodila za uporabo:
Plastenko pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo vedno nanašamo na ohlajeno površino. Sredstvo ni primerno za mat lake. Manjšo količino sredstva nanesemo na aplikator in z krožnimi gibi nanašamo na en panel na enkrat. Po nanosu zbrišemo z mehko mikro krpo za brisanje premazov. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. 



Povezani izdelki