Work Stuff Clay Mitt

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


44,97 € z DDV

WS074

Nov izdelek

Rokavica za odstranjevanje kontaminacije

Tag:

Več informacij

Work Stuff Clay Mitt je posebna rokavica, prevlečena s polimerno gumo, za odstranjevanje kontaminacije iz zunanjih površin vozila. Je enostavnejša ter predvsem bistveno bolj vzdržljiva kot običajni plastelini. Odstranjuje sledi katrana, smol, asfalta, zračne rje, ostanke insektov in ostale nesnage. Površina po čiščenju postane popolnoma gladka in pripravljena za poliranje ali nanos zaščit. Primerna je za uporabo tako na lakiranih kot steklenih površinah.

Navodila za uporabo:
Vozilo pred uporabo rokavice dobro operite s šamponom. Pred prvo uporabo rokavico sperite s toplo vodo. Rokavico namočite v vedro s šamponom ter z horizontalnimi in vertikalnimi gibi očistite površino. Med čiščenjem na površino ne vršite pritiska. Rokavico redno namakajte v vedro, da preprečite nastanek prask na površini. Rokavice nikoli ne uporabljajte v kombinaciji s čistili na osnovi topil. Ne izpostavljajte je neposredni sončni svetlobi in visokim temperaturam.

Povezani izdelki