Znižana cena!
CARPRO C.Quartz BlackOut Tire Coating 50ml

CARPRO C.Quartz BlackOut Tire Coating 50ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


44,78 € z DDV

-30%

63,97 € z DDV

CQBC50

Nov izdelek

Keramični premaz za pnevmatike

Tag:

Več informacij

CQUARTZ BlackOut je zaščitni premaz na osnovi polysiloxana za zaščito gume in plastike. Izjemno vzdržljiv zaščitni premaz, ki deluje izjemno dolgotrajno. Sredstvo je bistveno bolj vzdržljvo od konvencionalnih zaščitnih premazov, in je na otip popolnoma suh za razliko od loščil katera vsebujejo silikone. Unikatna formulacija omogoča preprečevanje staranja gume in varuje pred škodljivimi UV žarki. Zagotavlja bistveno lažje čiščenje ter omogoča, da se umazanije ne prime na površino pnevmatike. 

Prednosti:
- Samočistilni efekt
- Visoka hidrofobnost
- Visoka kemična obstojnost
- Zagotavlja nemoteč originalen videz pnevmatike
- Obstojnost premaza do 6 mesecev
- Primerno za gumo in plastiko

Navodila za uporabo:
Pred nanosom površino dobro očistimo z namenskim čistilom. Premaz nanesemo na priloženi aplikator ter nanesemo na površino. Počakamo minimalno 30 min da se premaz posuši. Za boljšo obstojnost lahko nanesemo še en sloj premaza. Vedno nanašamo na popolnoma suho površino. Po nanosu počakamo minimalno 12 ur preden površino izpostavimo vremenskim vplivom ter vozila ne peremo vsaj 3 dni. Ni primerno za nanos na pnevmatike motociklov.  

Varnostni napotki:
Vsebuje: modificirana nafta z nizko temperaturo vrelišča, 3-aminopropiltrietoksisilan,
Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H317 – Lahko povzroči alergijski odziv kože. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P330 + P331 – PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P403 + P235 – Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. P405 Hraniti zaklenjeno.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. 

Povezani izdelki