Chemical Guys Clay System Kit 6/1

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

CLY700

Nov izdelek

Komplet za čiščenje laka

Tag:

Več informacij

V kolikor lak vašega vozila po pranju ni popolnoma gladek je to posledica trdovratne umazanije in depozitov, katerih z navadnim pranjem ne odstranite. Zračna rja, delci barv ali lakov, drevesna smola in podobne nesnage ustvarjajo lak grob na otip ter preprečujejo, da bi lak zasijal v vsem svojem sijaju. Chemical Guys complete Clay System Kit je komplet, kateri vsebuje prav vse, kar potrebujete za odstranjevanje kontaminacije in zaščito.

Vsebina kompleta:
- 1x Chemical Guys Clay Luber
- 1x Chemical Guys Clay polirni plastelin
- 1x Chemical Guys Šampon Clean Slate
- 1x Chemical Guys Vosek Butter Wet Wax
- 1x Chemical Guys Workhorse Aplikator
- 1x Chemical Guys Workhorse mikro krpa.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operemo s priloženim šamponom Clean slate, da odstranite vso površinsko umazanijo. Na površino Nanesmo lubrikant Clay lube in s pomočjo plastelina z križnimi gibi nežno očistite površino. Med čiščenjem na plastelin ne izvajajte nikakršnega pritiska. Po končanem plastelinanju površino še enkrat dobro očistimo. Na koncu površino  zaščitimo z priloženim voskom Butter Wet Wax s pomočjo Workhorse aplikatorja.

Chemical Guys Clean Slate
Chemical Guys Clean Slate je premium šampon za odstranjevanje starih voskov ali sealantov pred vnovičnim nanosom. Napredna čistila formula odstranjuje umazanijo, nesnage in stare nanose voska ter pripravi površino pred novim nanosom. Clean Slate je super koncentriran in se brez težav izpira. Ker odstrani večino depozitov s površine je uporaba polirnega plastelina bistveno hitrejša in enostavnejša. Clean Slate lahko uporabljate tudi po poliranju saj odstranjuje ostanke polirnih past in olj. Je pH nevtralen in ne poškoduje ali izsuši plastik, tesnil in vinilnih površin. Sredstvo lahko v ustreznem mešalnem razmerju uporabljate tudi kot predpranje.

Navodila za uporabo:
Sredstvo je zelo koncentrirano in ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo. Zredčite cca. 30ml šampona z 20L vode. Vozilo sperite z vodo in začnite s pranjem od strehe navzdol. Clean Slate vedno uporabljajte v senci in na ohlajeni površini. Šampon se na površini ne sme zasušiti. Ostanek sperite z vodo in vozilo obrišite z namensko mikro krpo. Vozilo je nato pripravljeno za nadalnjo obdelavo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Dodecilbenzensulfonska kislina. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči. P301 + P310 + P330 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izprati usta. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P305 + P351 + P310 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.




Chemical Guys Claybar Original Medium 
polirni plastelin, srednje grobosti, primeren za odstranjevanje zračne rje, smole, katrana, barve in ostale umazanije, katere ne odstranite z čistili. Idealen za pripravo vozila pred poliranjem.

Navodila za uporabo:
Odrežite košček plastelina, ga pregnetite in sploščite v velikost dlani. Polirni plastelin vedno uporabljajte v kombinaciji z lubrikantom  in nikoli z vodo ali hlapljivimi čistili. Napršite lubrikant in z plastelinom očistite površino. Po čiščenju površino obrišite s čisto mikro krpo. Plastelin lahko med čiščenjem večkrat pregnetete, dokler ne postane popolnoma umazan. V kolikor vam plastelin pade na tla, ga je potrebno odvržiti v smeti.

Chemical Guys Clay Lube
Lubrikant za uporabo v kombinaciji z Chemical Guys ter ostalimi polirnimi plastelini. Poveča lubrikacijo in zmanjša trenje med površino in polirnim plastelinom. Bistveno zmanjšuje možnost nastanka prask med uporabo plastelina. Je prijazen tako za uporabnika kot plastelin, ne povzroča razpadanja plastelina. Primeren je za uporabo na vseh zunanjih površinah vozila. 

Navodila za uporabo:
Nanesite na vozilo in na plastelin, še preden plastelin uporabite na vozilu. Površina naj bo skozi cel postopek čiščenja s plastelinom dobro navlažena saj v nasprotnem primeru lahko nastanejo praske. Ostanek lubrikanta sperite z vodo ali obrišite z čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 – PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. 

Chemical Guys Butter Wet Wax
Je zaščitni vosek, ki na površini ustvari bleščeč sijaj in moker videz. Primeren je za vse vrste barv, posebej odlično pa se obnese na temnih barvah. Unikatna mešanica polimerov, smole in carnauba voska zagotavlja odlične rezultate. Ne pušča madežev na površinah. Svež in prijeten vonj po banani vosek naredi še boljši. Izredno enostaven za nanašanje.

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom dobro operemo in posušimo. Za maksimalen učinek je potrebno odstraniti tudi vse stare voske in premaze. Priporočamo čiščenje z Dodo Juice Lime Prime 500ml. Vosek nanesemo z aplikatorjem ali mehko mikro krpo v tankem sloju. Pustimo par minut, da se sredstvo vpije v površino. Ostanek voska obrišemo z mehko mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte  z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstranit vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki