Chemical Guys HydroSlick Ceramic Coating Hyperwax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,53 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,53 €
Odplačati želim čim prej
3 x 20,84 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 20,84 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

WAC22916

Nov izdelek

Zaščitni vosek s keramičnimi delci

Tag:

Več informacij

HydroSlick je pravi keramični premaz, zasnovan, da zagotovi izjemen sijaj in bleščeč finiš vozila medtem, ko je nanos enak voskanju. HydroSlick zapolni manjše mikro praske ter ustvari super gladko in sijočo površino, kot če bi nanesli konvencionalni keramični premaz. Premaz je tako enostven za nanos, da ga boste želeli in želeli nanašati. Uporabljate ga lahko kot samostojni zaščitni premaz z obstojnostjo do enega leta (ob ustrezni pripravi površine ter vzdrževanju) ali kot zgornji sloj keramične zaščite Chemical Guys HydroCharge.

HydroSlick uporablja SiO2 nanotehnologijo, katera zapolni pore in ustvarja popoln hidrofoben sloj. Ta zagotavlja, da voda zdrsne s površine takoj ob stiku, kar zagotavlja dlje čisto vozilo. Odporen sloj zaščite prav tako ščiti pred vodnim kamnom, UV žarki, kontaminacijo in ostalimi zunanjimi vplivi do enega leta ali več (ob ustreznem vzdrževanju). HydroSlick je primeren za nanos na vse lakirane, barvane, plastične in kromirane površine ter celo stekla in žaromete. 

Navodila za uporabo:
Za maksimalen rezultat in obstojnost premaza svetujemo, da površino čimbolj pripravite. Svetujemo, da lak očistite s pomočjo polirnega plastelina ter razmastite z namenskim razmaščevalcem, npr. Chemical Guys Wipe Out. Nanesite HydroSlick s pomočjo penastega aplikatorja ali aplikatorja iz mikro vlaken. Razmažite v tankem sloju in pustite 30 sekund do 2 minut, da se premaz dobro sprime s površino. Ostanek premaza nato odstranite z čisto in mehko mikro krpo. Vozila 2-3 ure po nanosu premaza ne izpostavljajte zunanjim vplivom oz. vlagi in dežju. Hidrofobne sposobnosti premaza dosežejo končno stanje 24 ur po nanosu. Za maksimalno zaščito svetujemo, da pred nanosom voska nanesete še keramični premaz Chemical Guys HydroCharge.

Varnostni napotki: 
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte  z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstranit vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki