TORNADOR® SHINE DETAILING CLAY - BLUE 200g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,95 € z DDV

877941

Nov izdelek

Profesionalni fini polirni plastelin

Tag:

Več informacij

Tornador® SHINE zagotavlja maksimalno pripravo površin pred poliranjem ali detaljnim čiščenjem. Izjemen pripomoček za odstranjevanje zračne rje, drevesne smole, insektov, celo barve in »overspraya« Primeren za uporabo na vseh površinah vozila kot so lak, krom, steklo,… Na voljo v različnih izvedbah za različne namene.

- Originalna kvaliteta
- Odstranjuje vse vrste kontaminacije
- Izjemna priprava površin
- 200g

TORNADOR® SHINE BLUE:
Za nežno in intenzivni čiščenje površin. Po uporabi površino spoliramo z fino polirno pasto.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo plastelina vozilo najprej dobro operite in posušite. Nikoli ga ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi, površina naj bo hladna na otip. Odtrgajte košček plastelina, na površino napršite vodo ali polirni lubrikant ter z vertikalnimi gibi in minimalnim pritiskom očistite površino. Površina naj bo neprestano navlažena, plastelina nikoli ne uporabljajte na suho. Površino obrišite in z roko preverite, če ste odstranili vso kontaminacijo. Površina mora biti na otip popolnoma gladka. Plastelin med uporabo večkrat pregnetite, da neprestano čistite s čisto površino plastelina. V kolikor vam plastelin pade na tla ga odvržite v smeti in odtrgajte nov košček.


 


Povezani izdelki