Samo na spletu

K2 Pro Extero Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

ZA013

Nov izdelek

Komplet za zunanje čiščenje vozil

Category: Kompleti K2.
Tag:

Več informacij

Komplet za zunanje čiščenje vozil, ki vsebuje sredstva in pripomočke za čiščenje zunanjosti vozil.

Komplet vsebuje:
- 1 x K2 VENA PRO 1L
- 1 x K2 BELA PRO 1L
- 1 x K2 ROTON PRO 1L
- 1 x K2 MIKRO ROKAVICO ZA PRANJE
- 1 x K2 MIKRO KRPO KING ZA SUŠENJE
- 1 x K2 KRTAČA ZA PLATIŠČA SCEPTER PRO

K2 Roton PRO je popolnoma nov in hkrati prvi izdelek tovarne K2, ki je namenjen za profesionalni detailing. Sredstvo je namenjeno za čiščenje platišč in odstranjevanje kovinskih delcev (zračne rje) iz lakiranih površin vozila. pH nevtralna formula je popolnoma varna za uporabo na vseh površinah, lahko ga uporabljate tudi na poliranih platiščih. Čistilo vsebuje indikator delovanja in se ob stiku z kovinskim delcem obarva rdeče. Sredstvo deluje izredno hitro in učinkovito. Plastenka je opremljena z merilno skalo, kar omogoča popolni nadzor nad vsebino plastenke. Kvalitetna pršilna glava omogoča dve vrst curka in enakomeren nanos sredstva. Ena izmed pomembnejših lastnosti sredstva je njegov vonj. Za razliko od ostalih podobnih čistil na tržišču ima K2 Roton PRO prijetnejši in manj moteč vonj. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršite na suho in ohlajeno površino. Pustite delovati 2-3 minute, da čistilo reagira s kovinskim delcem. V primeru kontaminacije se bo čistilo obarvalo rdeče. Za odstranjevanje trdovratnejših delcev si lahko pomagate tudi z gobo ali krpo. Vozilo dobro sperite in operite s šamponom.

Varnostni napotki:
Vsebuje: alkoholi, C12-14, etoksilirani, sulfati, natrijeve soli, Natrijev merkaptoacetat. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice /zaščito za oči/zaščito za obraz. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 (>15%-<30%) : neionske površinsko aktivne snovi; parfumi. 

K2 Vena je profesionalni ekstremno efektiven in visoko koncentriran šampon prijetnega vonja za pranje vozil. Na površini ustvarja hidrofoben zaščitni sloj ki enostavno odbija vodne kapljice. Popolnoma varen za uporabo na vozilih, ki so povoskani ali premazani z keramično zaščito. Stabilna dolgotrajna pena zagotavlja izjemen učinek čiščenja.  Šampon ustvari tanko hidrofobno zaščito, ki izjemno učinkovito odbija vodo in umazanijo, kar zagotavlja zaščito površine in izjemno sijočo površino.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro ohladimo. Šampona nikoli ne nanašamo na vročo površino. Grobo umazanijo odstranimo z visokotlačnim čistilcem. Redčimo z vodo v razmerju 1 pokrovček na 10L vode. V kolikor želimo maksimalen samo sušilni učinek redčimo v razmerju 20-50 ml šampona 10L vode. Na površino nanašamo z gobo ali rokavico. Priporočamo dvo vedrni sistem pranja in nanos z mikro gobo ali rokavico. Na koncu dobro speremo z vodo in posušimo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: 1-propanamin, 3-amino-N-(karboksimetil)-N,N-dimetil-,N-(C8-18(sode) in C18 nezas. acil) derivati, hidroksidi, notranje soli; D-glukopiranoza, oligomeri, decil oktil glikozidi; ocetna kislina. Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči/obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 5% - < 15%: amfoterne površinsko aktivne snovi; < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, kationske površinsko aktivne snovi; parfumi, konzervansi (Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone)

K2 Bela PRO je aktivna pena za predpranje vozil. Ustvarja bogato in gosto peno katera na površini obstane dlje časa. Zaradi njene pH nevtalne vrednosti je primerna za uporabo na vozilih zaščitenimi z voski, sealanti ali keramičnimi zaščitami. Nežno zmehča umazanijo, katero enostavno sperete s visokotlačnim čistilcem. Edinstvena aroma po znani osvežilni pijači zagotavlja, da je delo z njo prijetno. Primerna je za uporabo v penilcih za visokotlačne čistilce, sistemih za penjenje ali v ročnih penilcih.

Mešalno razmerje:
1:10 - 1:15 - Gosta pena, namenjena za odstranjevanje trdovratnejše umazanije
1:16 - 1:20 - Redkejša pena, namenjena za odstranjevanje lažje umazanije.

Navodila za uporabo:
S pomočjo penilca nanesite zredčen izdelek na ohlajeno vozilo. Pustite delovati par minut oz. dokler pena ne odteče s površine. Vozilo nato sperite z visokotlačnim čistilcem ter operite s šamponom. Zaradi njene pH nevtralne vrednosti jo lahko uporabljate tudi kot šampon za ročno pranje vozil. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: amidi, C8-18 (parno št.) in C18 - nenasičeni, N, N-bis(hidroksietil);tetranatrijev etilendiaminotetraacetat. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P280 Nositi zaščito za oči/obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: (>15%<30%) neionske površinsko aktivne snovi, (<5%)EDTA in njene soli; parfumi

Povezani izdelki