Angelwax Perfect Polish 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,95 € z DDV

Nov izdelek

Pasta za pripravo površine pred nanosom premazov

Tag:

Več informacij

Angelwax Perfect Polish je zasnovan za pripravo vozila pred nanosom izbranega sealanta ali zaščitnega voska. Primeren za ročen nanos. Varno in učinkovito odstranjuje manjše praske in oksidacijo z barvanih površin. Mikro abrazivni delci v pasti, fizično očistijo barvo in zagotavljajo bleščečo in sijočo površino.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Perfect Polish vedno nanašajte v senci in na ohlajeno površino. Nanesite z penastim ali bombažnim aplikatorjem in polirajte s krožnimi gibi ter srednje močnim pritiskom. Poliranje z večjim pritiskom lažje odstranjuje oksidacijo in lažje praske. Opozorilo! Sredstva nikoli ne uporabljajte na vročih površinah!

Nasvet:
Za najboljši rezultat, pred poliranjem površino dobro očistite z polirnim plastelinom. Po poliranju z Perfect Polish-em, površino razmastite z uporabo Angelwax Stripped-Ease in zaščitite z izbranim voskom ali sealantom.

Varnostne mere:
Nevarno: H304 – Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H318 – Povzroča hude poškodbe oči. H319 – Povzroča hudo draženje oči. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P405 – Hraniti zaklenjeno. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki