IGL Ecocoat Window Kit 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

KT000052

Nov izdelek

Keramična zaščita za stekla

Tag:

Več informacij

Igl Ecocoat Window predstavlja dvokomponentni sistem in je izjemna zaščita za vse steklene površine na vašem vozilu. Gre za dvo komponentni premaz, kateri zagotavlja izjemno hidrofobnost in odboj vode iz vetrobranskih stekel. Odlična rešitev za boljšo vidljivost ob težkih vremenskih pogojih. Preprečuje zatikanje brisalcev in omogoča enostavno odtekanje vode pri brzini večji od 50km/h. Zagotavlja zaščito do enega leta. 

Vsebina kompleta:
1 x IGL Window E1
1 x IGL Window E2
1 x IGL Glass+ 100ml
1 x IGL Aplikator
1 x IGL Komplet semiš krpic za nanos

Navodila za uporabo:
Premaz je izdelan iz dveh komponent, katere je pred nanosom potrebno zmešati v enakem razmerju. Ko sta zmešani je potrebno premaz na površino nanesti v roku 1 dne. Ko smo premaz zmešali je potrebno dozo dobro pretresti. Pred nanosom je potrebno steklo dobro očistiti z priloženim čistilom IGL Glass+. Nanašamo izključno na hladno površino in nikoli na soncu. S pomočjo priloženega aplikatorja in semiš krpice pripravljen premaz nanesemo na steklo. Nanašamo na manjši panel in zbrišemo z kvalitetno in mehko mikro krpo najprej v horizontalni in nato še v vertikalni smeri. V kolikor se premaz zasuši preden smo ga zbrisali dodamo še premaza. Premaz se strdi v štirih urah. V tem času ga ne izpostavljamo vodi. 

Varnostni napotki:
IGL WINDOW E1
Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H373 Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti.

IGL WINDOW E2
Nevarno: Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H315 Povzroča draženje kože. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico.






Povezani izdelki