Mothers CMX Ceramic Spray Coating 710ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


28,97 € z DDV

MO-01024

Nov izdelek

Zaščitni premaz za vozila

Več informacij

Mothers CMX Ceramic Spray Coating je uporabniku prijazen, profesionalen, izjemno vzdržljiv in super hidrofoben zaščitni premaz, zasnovan za zaščto vozila pred zunanjimi vplivi. Popolnoma enostaven za uporabo, le napršite ga na suho vozilo in obrišete z mikro krpo. Kombinacija SiO2 (silicijev dioksid) in TiO2 (titanov dioksid) na površinu ustvarja izjemno vzdržljiv zaščitni sloj in bleščeč sijaj, kot bi bilo vozilo premazano s keramičnim premazom. CMX Ceramic Spray Coating lahko uporabljate kot samostojni zaščitni premaz ali čez obstoječe zaščitne premaze. Varen je za uporabo na vseh površinah tudi plastikah in steklih. CMX lahko nanašate v večih slojih, tako podaljšate njegovo obstojnost in povečate sijaj vozila.

Navodila za uporabo:
Vozilo operite s šamponon in popolnoma posušite. Napršite manjšo količino sredstva na panel v velikosti 40x40cm ter enakomerno razmažite z mehko mikro krpo, da izginejo skoraj vsi ostanki premaza. Pustite nekaj trenutkov, da se premaz sprime s površino in nato panel še enkrat prebrišite z mehko krpo. V kolikor se premaz na površini zasuši svetujemo, da nanesete še en dodaten sloj in z brisanjem odstranite vse sledi. Dodaten sloj premaza, za daljšo obstojnost in višji sijaj, lahko nanesete 24 ur po nanosu prvega.

Varnostni napotki:
H302 – Zdravju škodljivo pri zaužitju. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P330 + P331 – PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja.

Povezani izdelki