Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer 768ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,95 € z DDV

G200526EU

Nov izdelek

Detailer z dodano SiO2 zaščito

Več informacij

Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer ustvarja manjkajočo povezavo med pranjem in voskanjem z Meguiar's Hybrid Ceramic zaščitnimi premazi. Izdelek je idealen za vzdrževanje premazov Meguiar's Hybrid Ceramic Wax in Hybrid Ceramic Liquid Wax oz. katerih koli drugih zaščitnih premazov. Na hiter in enostaven način površini povrne odtekanje vode in visok sijaj. Uporabljate ga lahko tudi za odstranjevanje lažje umazanije (prah, prstni odtisi,...), po vsaki uporabi pa bo vozilo dobilo izjemno visok sijaj ter sloj hibridne, SiO2 zaščite kakršno najdete v keramičnih premazih. Uporaba detailerja je otročje lahka. Primeren je za uporabo na vseh zunanjih površinah vozila.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite izdelek na čisto ali prašno vozilo ter obrišite z mehko in čisto mikro krpo. Krpo obrnite na drugo stran in površino še enkrat obrišite, da odstranite vse morebitne sledi ter dosežete visok sijaj. 

Varnostni napotki:
EUH 208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki