Znižana cena!
Shiny Garage Christmas Box Karolina

Shiny Garage Christmas Box Karolina Pilarczyk

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


17,48 € z DDV

-30%

24,97 € z DDV

SG17.11.02

Nov izdelek

Komplet izdelkov za čiščenje vozila

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Shiny Garage za vse ljubitelje drifta v sodelovanju z drifetrko Karolino Pilarczyk predstavlja omejeno izdajo božičnega seta za nego notranjih plastik vozil in pnevmatik. 

Set vsebuje:

1x Shiny Garage Satin Interior Dressing 500ml:

premaz za notranje plastične in vinilne površine, narejen na vodni osnovi. Primeren je za potemnitev in poživitev armaturnih plošč in vratnih panelov. Lahko ga nanašate v več slojih, tako še potemnite zbledelo površino le ta pa dobi naraven, satenast izgled. Obstojnost premaza je 2-4 tedne. Deluje antistatično, dodani UV blokerji pa preprečujejo nadaljnje bledenje površine. Za seboj pušča prijeten, svež vonj po kokosu. Navodila za uporabo: Sredstvo vedno nanašajte na suho in čisto površino. S penastim aplikatorjem nanesite tanek sloj premaza in pustite cca. 1 minuto, da se dobro sprime. Nato ostanek obrišite z čisto mikro krpo. Po potrebi nanesite še dodaten sloj premaza. Premaza nikoli ne nanašamo na vročo površino in na direktni sončni svetlobi.

1x Shiny Garage Back2Black 500ml:

Univerzalno in profesionalno sredstvo za potemnitev in poživitev gumijastih in črnih plastičnih površin kot npr. kljuke, odbijači, letve,… Black2Black je oljnat premaz, kateri lahko, nanešamo v večih slojih, bistveno poveča sijaj plastičnih in gumijastih površin. Posebna polimerna formula poskrbi za izjemno obstojnost na površini. Odličen je za zaščito pnevmatik, se vpije v površino in med vožnjo ne prši po vozilu. Izdelek je vremensko odporen in se ne spere ob prvem stiku z vodo. Premaz je ob pravilnem nanosu na površini obstojen do 2 meseca. Premaz ima prijeten vonj po Coca-Coli. Navodila za uporabo: Površino pred nanosom dobro očistite z namenskim čistilom za čiščenje pnevmatik in posušite. Izdelek vedno nanašajte na popolnoma suho površino. S penastim aplikatorjem nanesite premaz in pustite cca. 10 minut, da se popolnoma vpije. Po 10 minutah lahko nanesete še dodaten sloj, da povečate sijaj in odpornost.

Povezani izdelki