3M Komplet polirnih past 250g 3/1

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,97 € z DDV

3M-250KIT

Nov izdelek

Komplet profesionalnih polirnih past

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Komplet treh profesionalnih polirnih past, primernih za obnovo vozil v ličarskih delavnicah, polirnih centrih ali doma. Komplet vsebuje grobo, srednjo in antihologramsko polirno pasto. 

1. 3M Perfect-It III Fast Cut Plus Extreme 250g

Prva izbira profesionalcev. Hitro delujoča groba polirna pasta odstranjuje težje poškodbe na laku, sledi brušenja in večje praske. Primerna za strojno uporabo. Po uporabi zagotavlja superioren visok sijaj. Enostavna za brisanje in čiščenje. Pasta je zelo primerna za uporabo v ličariji.

2. 3M Perfect-It Extra Fine Plus 250g

Malo manj groba pasta kot 3M Fast Cut Plus, primerna za odstranjevanje srednje težkih poškodb laka, vrtinčastih in lažjih prask. Po uporabi na površini pušča visok sijaj. Enostavna za uporabo in čiščenje. Zelo primerna tudi za uporabo v ličariji.

3. 3M Perfect-It III Ultrafina SE 250g

Zagotovo ena izmed najbol popularnih antihologramskih past na svetu. Zelo enostavna za uporabo in odstranjevanje. Brez težav odstranjuje holograme, ki nastanejo med obdelavo površine z grobo polirno pasto. Za seboj pušča izjemen visok sijaj. Pasta je zelo primerna za uporabo v ličariji.

Povezani izdelki