Znižana cena!
Interior Detailing Kit

Interior Detailing Kit

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


32,37 € z DDV

-10%

35,97 € z DDV

66OAK027

Nov izdelek

Komplet za čiščenje notranjosti vozil

Več informacij

Komplet za notranje čiščenje vozila vsebuje pet skrbno izbranih izdelkov za kvalitetno, hitro in enostavno čiščenje.

Vsebina kompleta:
- CARPRO Inside čistilo 500ml
- GYEON premaz 250 ml
- GIPY Mikro krpa modra
- GIPY Mikro krpa rdeča
- MARTINCOX aplikatror Microfiber - 2 kos
- GIPY čopič Za detaljno čiščenje #16

CarPro Inside 
Učinkovito čistilo za notrajne površine vozil, kot so vinil, plastike, usnje in ostale površine. S pomočjo visoko penečih površinsko aktivnih snovi in nežnih detergentov, Inside enostavno odstranjuje umazanijo, pot, olja in ostala onesnaženja. Sredstvo je odišavljeno zato po čiščenju v vozilu ostane prijeten vonj. Inside je dovolj močen, da odstrani tudi najtrdovratnejšo umazanijo obenem pa dovolj nežen, da ne bo poškodoval niti najobčutljivejših materialov v vozilu. Inside lahko uporabljate tudi za čiščenje oblazinjenega pohištva, usnjenih oblačil, lesa in vinila. Površina po čiščenju dobi čist in tovarniški izgled.

Varnostni napotki:

Pred uporabo preberite navodila za uporabo. Vsebuje: Metanol, Alkoholi, C10-16, etoksilirani, sulfati, natrijeve soli, Tetranatrijev etilendiaminotetraacetat, (R)-p-menta-1,8-dien, D-Limonen Nevarno:H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H332 Zdravju škodljivo pri vdihavanju. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H370 Škoduje organom. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki

Gyeon Q2M Preserve
Je enostaven in hiter način za obnovo rahlo zbledelih plastičnih delov in ohranjanje ostalih. Združuje odlično odbojnost umazanije, antistatične sposobnosti in UV zaščito v enem izdelku. Mat izgled je najbolj popularen finiš notranjosti vozila in Q2M Preserve zagotavlja prav to, nevtralen mat izgled vseh notranjih plastičnih in vinilnih površin. Q2M Preserve ustvarja neviden sloj, ki ne vpliva na izgled ali dotik niti na najmehkejšem vinilu. Površino enostavno zaščiti in ohranja prvoten izgled, kot pri novem vozilu.
EUH208 Vsebuje piperonal. Lahko povzroči alergijski odziv. EUH210 Varnosti list na voljo na zahtevo.

Gipy Multy mikro krpa Modra, Rdeča
Profesionalna in kvalitetna mikro krpa velikosti 40 x 40cm za nanos in brisanje. Lahko jo uporabljamo v in na vozilu. V rdeči in modri barvi.

MartinCox Aplikator Mikrofibra 2/1
Komplet dveh visoko kakovostnih profesionalnih aplikatorjev iz mikro fibre v rumeni barvi. Aplikator je primeren za nanos voskov, sealantov ter polirnih past. Primeren tudi za uporabo v vozilu. Premer aplikatorja je 12cm. - 2 kos


Profesionalen čopič, z mehkimi ščetinami, za zunanje ali notranje čiščenje vozil. Odličen je za čiščenje ventilatorjev, rež in ostalih težko dostopnih mest. Velikost čopiča je 16#.

Povezani izdelki