MA-FRA Regenera Kit za Žaromete

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


27,97 € z DDV

H0590

Nov izdelek

Komplet za poliranje in nego žarometov

Tag:

Več informacij

Regenera je priročen komplet za obnovo obledelih žarometov. Vse kar potrebujete na enem mestu. Brusni papir za brušenje, polirno pasto za poliranje in zaščitno sredstvo za zaščito. 

Vsebina kompleta:
- Headlight Polish polirna pasta
- Headlight Care zaščitno sredstvo
- 1 x Brusna kocka
- 16 x Brusni papir ( 3 različne stopnje)

Navodila za uporabo: 
1. Površino dobro očistimo in posušimo
2. Dobro zaščitimo površine okoli luči z maskirnim trakom
3. Priloženi brusni papir gradacije 1500 skupaj z brusnim blokom pomočimo v vodo in obrusimo žaromet vertikalno in horizontalno. Dobro očistimo z vodo. Postopek ponavljamo toliko časa da odstranimo vse poškodbe. Na koncu prebrišemo z krpo. Po zaključenem postopku bo površina postala mat. 
4. Ponovimo postopek s priloženim brusnim papirjem gradacije 2500.
5. Ponovimo postopek s priloženim brusnim papirjem gradacije 4000. V kolikor površina ni popolnoma brez poškodb postopek ponovimo. 
6. Žaromet spoliramo s polirno pasto Ma-Fra Headlight s pomočjo polirne gobice ali mikro krpe. Poliramo z vertikalnimi in horizontalnimi gibi. Na koncu prebrišemo zčisto mikro krpo. 
7. Odstranimo maskirni trak in dobro očistimo žaromete. Prebrišemo do suhega. Nanesemo Ma-Fra Headlight Sealer v zmernih količinah s pomočjo čiste krpe.  Počakamo nekaj časa ( 5-10 min) in na koncu obrišemo do suhega z suho mehko mikro krpo. Zaščita zadošča za cca 3 mesece zaščite, zato priporočamo, da se nanese vsake 3 mesece.

Varnostni napotki: 
Pred uporabo dobro preberite navodila za uporabo. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki