ATG Multy Leather Colour Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


35,97 € z DDV

ATG127

Nov izdelek

Komplet za popravilo usnjenih površin

Tag:

Več informacij

Atg Multy Leathe Colour kit je priročen komplet za hitro in enostavno popravilo manjših poškodb na usnjenih površinah. Z le sedmimi barvami, ki so v kompletu lahko dobimo do 56 barvnih odtenkov usnja.  Primerno za naravno in sintetično usnje in vinil. Omogoča popravilo poškodb od cigaret, odrgnin, rezov,.... 

Vsebina kompleta:
- 7 x različne barve za usnje
- 1 x Tabela za mešanje barve in navodila za uporabo
- 1 x Masa za popravilo usnja
- 1 x posodica za mešanje barve
- 1 x bombažna tkanina, strukturni papir, kos za vajo
- 1 x pipeta
- 1 x gobica za nanos barve
- 1 x čopič za nanos
- 1 x čistilno sredstvo
- 1 x "Sealant" za usnje
- 1 x plastična mešalna palica

Pomembno:

Pozorno preberite navodila. Priporočamo, da pred samim popravilom produkt preizkusite na kakšnem starem kosu vinila/usnja.

  1. Čiščenje: Temeljito očistite poškodovano površino s priloženim čistilom. Odstranite vso umazanijo in pozorno preverite, ali je površina res čista in razmaščena predno se lotite samega popravila. Če so robovi obrabljeni ali nacefrani, jih zgladite s tapetniškim nožem ali britvico.
  2. Sanacija poškodb: Če so poškodbe večje oz. globje, jih najprej zapolnite z ustrezno velikim kosom priložene bombažne tkanine. Tkanina, ki jo vstavite v luknjo s pomočjo priloženega aplikatorja, naj bo nekoliko večja od same luknje. Če so poškodbe manjše (praske ipd.), ta korak preskočite.Uporabite priloženo maso za popravilo. Poškodbo zapolnite enakomerno. Ko se masa strdi, se nekoliko skrči in omogoči nadaljnje popravilo z maso za popravilo. Čas strjevanja-vsaj 4 ure. Nanašamo s pomočjo priložene pipete.
  3. Ujemanje barve: Za mešanje ustrezne barve naj vam bo v pomoč priložena tabela. Upoštevajte, da bo končni rezultat veliko boljši, če boste barvo kar seda natančno ujeli. Predlagamo, da najprej zmešate ustrezen odtenek v zelo majhni količini (test), ko pa ste zadovoljni, ponovite postopek s potrebno količino barve. Barvo nanašamo z priloženo gobico ali čopičem.
  4. Končna zaščita: Ko je barva posušena na  koncu nanesemo še zaščitno sredstvo "Leather Sealant", kar zagotavlja odpornost na nove poškodbe. 


Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila za uporabo. 

Povezani izdelki