Znižana cena!
Autosol® Komplet hobby polish Shine XL

Autosol Komplet polish Shine XL

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


36,78 € z DDV

-20%

45,97 € z DDV

AUK002

Nov izdelek

Komplet za sijaj in nego v treh korakih

Category: Kompleti .
Tag:

Več informacij

Komplet Autosol hobby polish shine je sestavljen iz štirih skrbno izbranih artiklov za maksimalen sijaj in zaščito vašega jeklenega konjička.

 

Vsebina kompleta:

1. Autosol Paint cleaner

Kremasti tekoči produkt za globinsko čiščenje in restavriranje barve. Povrne nekdanji lesk. Izbrani abrazivni in polirni delci nežno, a učinkovito odstranijo umazanijo. Zagotavlja svetlečo površino popolnoma brez delcev. Primerno za nadaljnjo obdelavo z voskom ali profesionalnimi polirnimi sredstvi.

2.Autosol politura POLISH

Kremasto, tekoče sredstvo za poliranje in obdelavo poškodovanih barvanih površin. Abrazivni delci odstranijo vse vrste umazanij in poškodb. Polimerni dodatki in silikoni pa zagotavljajo dolgotrajno zaščito površini in ustvarjajo visok sijaj na površini

3. Autsosl Hard wax

Visoko kvalitetna emulzija za nego površin. Primerno za na novo pobarvane površine in površine obdelane z AUTOSOL paintwork Cleanerjem. Vosek varuje površine pred zunanjimi vremenskimi vplivi. Izbrane sestavine zagotavljajo dolgotrajen učinek na površini in visok sijaj na površini.

4. Autosol polirne krpice 3/1

Set treh mehkih polirnih krp iz Bombaža, ki jih lahko operemo v pralnem stroju. Primerne za nanašanje polirnih sredstev.

Povezani izdelki