Sibelum Leather Care Kit - Pale

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


23,95 € z DDV

SIB02

Nov izdelek

Komplet za čiščenje in nego usnjenih površin

Category: Kompleti .
Tag:

Več informacij

Sibelum Leather Cleaner Dark je komplet za čiščenje in nego usnja. Namenjen za svetlejše površine iz usnja.  Komplet vsebuje vse kar potrebujete za popolno čiščenje in nego vseh usnjenih površin v vozilu.  Vsebina kompleta zadošča za kompletno čiščenje dveh večjih vozil, katera vsebujeta usnje v celoti. Priložena zaščitna krema zagotavlja prijeten vonj po usnju in v celoti mat  zaključni sloj. Komplet vsebuje 10ml čistila za hitro in enostavno odstranitev barvnih madežev na usnju. 

Vsebina kompleta:
1x Sibelum Leather Cleaner 150ml
1x Sibelum Leather Conditioner 100ml  
1x Sibelum Aruba premium brush
1x Sibelum Microfibre Krpa
1x Sibelum Intenzivno čistilo za odstranjevanje sledi prenosa barve

Navodila za uporabo:
Površino pred čiščenjem posesajte, da odstranite vse večje delce umazanije. Priloženo čistilo nanesite direktno na površino ali na ščetko ter površino dobro skrtačite. Čistite sekcijsko, nikoli čistila ne nanašajte na celo površino naenkrat.  Čistilo na površini pustimo učinkovati 1-2 minute. Ostanek čistila obrišite z čisto mikro krpo ter počakamo, da se površina v celoti posuši. V kolikor je potrebno postopek ponovimo. Po končanem čiščenju na površino nanesemo negovalno kremo, ki jo na površino nanesemo s pomočjo priložene črne mirko krpe in nežno utremo v površimo. Počakamo da se posuši. Ostanek zbrišemo z mikro krpo.  Namig: V kolikor vam ni všeč vonj po usnju za 3-4 ure odprite vsa okna v vozilu in do 80% se bo vonj razdišal. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok

Povezani izdelki