Leather Expert Interior Care Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,53 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,53 €
Odplačati želim čim prej
3 x 20,84 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 20,84 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

LE006

Nov izdelek

Komplet za čiščenje in nego usnja

Category: Kompleti .
Tag:

Več informacij

Profesionalni komplet za čiščenje in nego usnjenih površin. Komplet vsebuje visoko kvalitetne izdelke, kateri so pripravljeni za takojšnjo uporabo. Komplet je opremljen z vsem kar potrebujete za kvalitetno čiščenje in nego vašega usnja.

Prednosti:
- Hitro in učinkovito odstranjuje vse vrste umazanije
- Primerno za vse barve usnja
- Odstranjuje neprijetne vonjave
- Primeren za naravno in eko usnje
- Ne poškoduje površin
- Ne povzroča razbarvanja.

Vsebina kompleta:

  • 1x Leather Expert Čistilo za usnje 1000 ml
  • 1x Leather Expert premaz za usnje 1000ml
  • 1x Krtačka za čiščenje usnja
  • 1x Gobica
  • 5x krpa iz mirko vlaken

Leather Expert Leather Cleaner
Sredstvo, izdelano na podlagi zadnjih raziskav in mnogih testiranj. Namenjeno je za čiščenje vseh vrst usnja v vozilih, usnjenega pohištva, usnjene galanterije,...Leather Expert čistilo za usnje zagotavlja izjemne rezultate čiščenja zaradi njegove stabilne pene. Sredstvo je varno za uporabnika in naravo in je biološko razgradljivo. Sredstvo ima poleg že naštetega tudi antistatične sposobnosti, kar zagotavlja, da se po uporabi ne lepi na kožo. Na površino ga nanašamo z aplikatorjem ali ščetko za usnje. Pustimo učinkovati ca 30 sekund in nato zbrišemo z krpo. Po nanosu nanesemo še Leather Expert Leather Conditioner.

Leather Expert Leather Conditioner
Zaščitni in negovalni premaz za usnjene površine, namenjen za vse vrste usnja v vozilih, usnjenega pohištva, usnjene galanterije. Usnjene površine nahrani in varuje pred staranjem in pokanjem. Pred nanosom mora biti površine predhodno dobro očiščena z namenskim čistilom Leather Expert Leather Cleaner. Nanašamo ga z gobico oz. aplikatorjem z krožnimi gibi. Počakamo ca 5 minut da se vpije v površino in nato zbrišemo z mikro krpo. V kolikor je potrebno postopek ponovimo. Uporabo premaza priporočamo na vsaj na vsake 3 mesece. Premaz ni primeren za uporabo na površinah iz semiša ali nabuka. 

Povezani izdelki