Renovo Ultra Proofer 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,00 € z DDV

Nov izdelek

Impregnator za kabrio strehe

Category: Nega kabrioletov.
Tag:

Več informacij

Renovo Ultra Proofer je odlična zaščita za impregnacijo kabrio streh. Na strehah ustvarja odlično in odporno hidrofobno zaščito. Nova formula ščiti tudi pred škodljivimi UV žarki zato platnene površine dalj časa izgledajo kot nove. Ščiti tudi pred vdiranjem umazanije v vlakna strehe. Primeren tako za nova kot tudi za obnovo starejših vozil. Priporočamo nanos impregnatorja vsakih 6 mesecev.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo površino dobro očistite z uporabo Renovo Soft Top Canvas Cleaner-ja. Plastenko dobro pretresite. Prelijte vsebino v večjo posodo. Začnite vtirati impregnator od sredine proti robu. Sredstvo lahko nanašate kar z aplikatorjem ali mikro krpo. Višek sredstva odstranite z mikro krpo. Prav tako očistite lak, plastike ali steklo, v kolikor je prišlo v stik z impregnatorjem. Sredstva ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi, saj se bo prehitro posušilo. Sušenje impregnatorja je odvisno od zunanje temperature, lahko se suši od pol ure do nekaj ur. Ko se popolnoma posuši, površino operite z mlačno vodo in krtačo ali gobo. Vaša streha je sedaj zaščitena.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.