Meguiar's Perfect Clarity Glass Sealant 118ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

G8504

Nov izdelek

Zaščitni premaz za stekla

Category: Nano premazi.
Tag:

Več informacij

Meguiar's Perfect Clarity Glass Sealant je obstojen polimerni premaz za zaščito steklenih površin. Na površini ustvarja nevidni sloj, kateri odbija vodo ter ustvarja steklo bistveno lažje za čiščenje. Premaz je izjemno vzdržljiv ter odporen na obrabo. Bistveno izboljša varnost v cestnem prometu.

Navodila za uporabo:
Za najboljše rezultate priporočamo, da površino predhodno očistite s polirno pasto Meguiar's Perfect Clarity Glass Polish. Po polirnaju priporočamo, da steklo očistite še z čistilom za stekla ali ustreznim razmaščevalcem, da zagotovite maksimalno obstojnost premaza. Z penastim aplikatorjem nanesite premaz na površino in pustite 5-10 minut. V primeru nanosa premaza pri višji vlažnosti se čas sušenja podaljša na 15-30 minut. Z vlažno mikro krpo nato odstranite ostanek premaza s površine. Da zagotovite maksimalno obstojnost premaza priporočamo, da nanesete še drugi sloj. Stekla se eno uro po nanosu ne dotikajte.

Varnostni napotki:

Povezani izdelki