Chemical Guys Hydro View Glass Ceramic 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


32,97 € z DDV

CLD30116

Nov izdelek

Čistilo za stekla z zaščito

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Hydroview ceramic glass Cleaner je moderno sredstvo za čiščenje stekel, katero vsebuje zaščito za stekla. Gre za kombinacijo čistila in keramičnega premaza, ki je izredno enostaven za nanos. V enem koraku z njim stekla očistimo in ob enem še zaščitimo. Znatno izboljša vidljivost v slabih vremenskih pogojih. Unikatne sestavine, katere vsebujejo keramične delce odbijajo vodo in zagotavljajo dobro zaščito stekel. Ravno tako pa omogoča enostavneje čiščenje stekel po predhodnem nanosu sredstva Hydroview.  Vrhunsko sredstvo, katero v enem koraku omogoča hitro in enostavno čiščenje stekel brez sledi ter zaščito za stekla v enem. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo plastenko dobro pretresemo. Napršimo iz razdalje 15-20 cm direktno na stekla ali na mikro krpo. Čistilo nato z krpo razmažemo po steklu in obrišemo do suhega. V kolikor je potrebno uporabimo še eno suho mikro krpo. V kolikor so stekla zelo umazana priporočamo predhodno čiščenje z namenskim čistilom za stekla. 

Varnostni napotki:
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.


Dodatki

K2 Opti mikro krpa za stekla
3,97 €
wishlist
Microfiber Madness Cloudbuster
9,97 €
wishlist
Soft99 Ultra Glaco Glass Coating 70ml
23,97 €
wishlist

Povezani izdelki