303 Aerospace Protectant 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

303-30308

Nov izdelek

Visoko zmogljivo zaščitno sredstvo z UV faktorjem SPF 40

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

303 Aerospace Protectant je najboljša UV zaščita za občutljive površine. Izdelek je primeren za zaščito vseh kabrio streh, plovil, vozil, vinilnih in plastičnih površin, počitniških prikolic, avtodomov, letal,... To je le nekaj mest, kjer lahko uporabite Aerospace Protectant. Sredstvo vsebuje zaščitni faktor SPF 40, ki več kot odlično ščiti površine pred popokanjem, bledenjem in sušenjem. Zaščitene površine so zato veliko lažje za čiščenje in vzdrževanje. Izdelek je bil prvotno namenjen vesoljskim in letalskim potrebam (zaradi bližine sonca), nato pa so ga pričeli masivno uporabljati tudi v avtomobilski industriji. 303 Aerospace Protectant je zagotovo najboljše zaščitno sredstvo na trgu. Ne masti površine. Odličen za uporabo na armaturnih ploščah, kabrio strehah, plastičnih letvicah, vinilu, gumi, usnju, ogljikovih vlaknih, pnevmatikah, čeladah, vizirjih, gumijastih čolnih in še in še.

Navodila za uporabo: Napršite sredstvo na mikro krpo, aplikator ali neposredno na površino, razmažite po površini in s čisto krpo obrišite do suhega. obrišite po površini. V kolikor se na površini poznajo sledi, pomeni, da ste nanesli preveč sredstva. Z uporabo moke krpe lahko odstranite sledi in odvečno sredstvo. Zaščito nato obnavljajte vsakih 3-5 tednov. Pomembno! Sredstvo se ne suši na površini, zato ga je potrebno dobro vtreti. Bolj kot ga brišete in vtirate v površino, dalj časa je obstojen in hidrofoben!

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P321 – Posebno zdravljenje (glejte … na tej etiketi). P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki