Solution Finish Black Plastic & Vinyl Restorer 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,95 € z DDV

SF-1

Nov izdelek

Črn premaz za obnovo plastičnih površin

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Solution Finish je odličen izdelek za obnovo zbledelih, črnih plastičnih površin. Površinam povrača originalen globok in bogat črn izgled, brez mokrega videza. Solution Finish se posuši zelo hitro in ne masti površine. Unikatna formula združuje starodavne sestavine in napredno polimerno tehnologijo, katera zaotavlja dolgotrajen, črn zaščitni efekt. Izdelek je zasnovan za profesionalno uporabo, ne vsebuje silikonov, le naravna olja. Primeren je za uporabo na vozilih, plovilih, gumijastih tesnilih, motorjih, športni opremi,... Odlično deluje tudi na sivih plastikah. Izdelek je izjemno enostaven za uporabo.

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom sredstva dobro očistite in posušite. Z aplikatorjem nanesite tanek sloj sredstva na očiščeno površino. Po parih minutao ostanek sredstva obrišite z čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H335 Lahko povzroči draženje dihalnih poti. P261 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki