KochChemie Plast Star Siliconefrei 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,03 € z DDV

173001

Nov izdelek

Visoko zmogljivo zaščitno sredstvo z UV faktorjem

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Zaščitno Premium loščilo vzdržuje in ščiti površine pred UV vplivi. Zahvaljujoč posebnim in unikatnim komponentam obdelovalnim površinam ponovno povrne originalni OEM semi-mat videz. Preprečuje zamrzovanje gumic na vratih. Odlikuje ga hitra in enostavna uporaba, prijeten vonj, neverjeten in dolgotrajen učinek.

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo loščilo dobro pretresite. Z aplikatorjem enakomerno nanesite na čiste in suhe površine, vtrite v površino in pustite, da se popolnoma posuši.


Opozorila:
Pred uporabo preverite ustreznost in skladnost. Ne uporabljajte na površinah, kjer je spolzkost nezaželena (gumijaste preproge, pedala, volan, itn.).


Varnostni napotki:
Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Preprečiti vdihavanje hlapov/razpršila. Preprečiti sproščanje v okolje. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Povezani izdelki