Nov
KochChemie Cockpit Super Pflege 1L

KochChemie Cockpit Super Pflege 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,07 € z DDV

20001KCX

Nov izdelek

Zaščitni premaz za površine iz umetnih mas

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Premium loščilo za vzdrževanje notranje plastike z visokim sijajem. Zagotavlja dolgotrajno zaščito pred umazanijo in UV žarki. S svežim vonjem.

Navodilo za uporabo:
Razpršite na aplikator in enakomerno nanesite na površino. Pustite, da se posuši in ga obrišite s krpo iz mikrofibre.

Opozorila:
Ne uporabljajte na površinah, kjer je drsenje nezaželeno, npr. pedala, volan, pnevmatike. Pred uporabo preverite primernost in združljivost. 

Varnostni napotki:
Nevarno: Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Preprečiti vdihavanje hlapov ali razpršila. Preprečiti sproščanje v okolje. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika. NE izzvati bruhanja. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Ogljikovodiki, C7-C9, n-alkani, izoalkani, ciklo-alkani.

Povezani izdelki