Furniture Clinic Leather Balm - Light Gray 250 ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,95 € z DDV

FC-RCB-LG250

Nov izdelek

Sredstvo za obnovo usnja - Svetlo siva

Category: Obnova usnja.
Tag:

Več informacij

Furniture Clinic Leather Balm je izjemen produkt za hitro in enostavno obnovitev poškodovanih usnjenih površin.  Primeren za obnovo starih ali novih usnjenih površin. Njegova posebnost je, enostavno absorbiranje v samo notranjost ne da bi pri tem puščal sledi. 

Sredstvo je primerno za uporabo na vozilih, pohištvu, oblačilih, torbah,.. Deluje na vseh barvah usnja in različnih strukturah. Na voljo je v različnih barvah.

Navodila za uporabo:
Usnje najprej dobro očistimo in razmastimo z namenskim čistilom za usnje. Na površino nanesemo enakomerno z krožnimi gibi da zagotovimo, da se sredstvo dobro vpije v površino. Počakamo ca 10 min da se sredstvo posuši in vpoje. Pri sušenju si lahko pomagamo tudi z fenom. Z čisto krpo dobro zbrišemo površino in se prepričamo da ni ostanka barve na površini. V kolikor je usnje precej poškodovano in en nanos barve ne zadošča postopek ponovimo. Po končanem delu priporočamo nanos sredstva za zaščito površine.

Namig: Preden se lotimo barvanja svetujemo, da na površino zlijete kanček vode. V kolikor se bo voda vpila v površino potem bo sredstvo učinkovalo sto odstotno. 


Barvna paleta: 


Povezani izdelki