Bilt-Hamber Hydrate 80 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

BH-H80500

Nov izdelek

Konvertor rje

Tag:

Več informacij

Bilt Hamber Hydrate 80 zagotavlja odlično zaščito zarjavelim kovinskim elementom. Elektrokemična funkcija stabilizira že obstoječo rjo tako da železove okside spremeni v kompleksni zaščitni sloj. Odlično reagira na vlago in tako znatno upočasni oz. prepreči proces korozije. Dokazano je da barve in premazi nanešeni na površine obdelane z Hydrate 80 zdržijo precej dlje od barve, ki je nanešena na ne obdelane površine. 

Ustvarja stabilno bariero, ki preprečuje prerjevanje. Specialni polimerni dodatki omogočajo popolno pripravo za nadaljnje barvanje ali nanos drugih zaščitnih sredstev, kot so voski, itd. Sredstvo ne vsebuje Chlorina, ki se kot je znano lahko spremeni v jedko hidroklorno kislino, ki lahko na dolgi rok poškoduje kovinsko površino.

Večkrat nagrajen izdelek specialnih združenj in revij za obnovo starodobnikov ima tudi TUV Nemški certifikat saj je bil testiran pod pogoji VDA 621-415 ( 6 ciklov oz 1008 ur), ki vključuje tudi izpostavljenost soli in 100% relativni vlažnosti, kjer vsak cikel traja 168 ur.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo plastenko dobro pretresemo. Debelejši sloj rje odstranimo z žično ščetko ali brusnim papirjem. Površino dobro razmastimo z ustreznim razmaščevalcem - topilom in dobro speremo z vodo. Z krpo obrišemo, da je površina popolnoma suha. Sredstvo nanesemo na površino tako, da pokrijemo vse delčke s pomočjo čopiča s pomočjo katerega zagotovimo, da se na površini ne ustvarjajo mehurčki. Sredstvo popolnoma spremeni barvo. Počakamo 20-30 minut in sredstvo nanesemo na površino iz druge smeri kot pri prvem nanosu (zamaknemo pod kotom 90 stopinj). Počakamo 24 ur in nato površino lahko prebarvamo. Pred barvanjem vedno preverite stanje kako se barva obnaša na površini majhnem skritem mestu. Ne uporabljenega sredstva nikoli ne vlijte nazaj v originalno embalažo. Orodje speremo z vodo. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. 

Povezani izdelki