Gyeon Q²M Metal Polish 120ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

Q2MMP120

Nov izdelek

Fina polirna pasta za kovinske dele

Category: Paste za kovine.
Tag:

Več informacij

Gyeon Q²M MetalPolish je prva izbira za obnovo in poliranje kovin, aluminija, nerjavnega železa ali kroma. Je izjemno učinkovita polirna pasta, varna za uporabo na vseh površinah in zelo enostavna za uporabo. Q²M MetalPolish je kombinacija popolno uravnoteženih rezalnih sposobnosti z končnim visokim sijajem. Pri strojni uporabi lahko z izbiro ustrezne polirne gobice odstranite tudi sledi brusnega papirja P2000. Za seboj ne pušča ničesar drugega kot briljanten visok sijaj. Primerna je za odstranjevanje oksidacije, prask in madežev. 

Navodila za uporabo:
Površino pred poliranjem dobro očistite in do suhega obrišite. S pomočjo polirne gobice ali aplikatorja nanesite manjšo količino paste na površino in polirajte dokler na površini ne ostane le meglica. Ostanek paste obrišite z mikro krpo. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Nevarno: Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Ne izzivati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. Vsebuje; destilati (nafta), hidrotretirani lahki; kerozin-neopredeljeno; kompleksna kombinacija ogljikovodikov dobljena z tretiranjem naftne frakcije z vodikom v prisotnosti katalizatorja. Sestoji iz ogljikovodikov, ki imajo število ogljikov oretežno v območju od C9; Parafinsko olje.

Povezani izdelki