Gyeon Q2M Glass Polish 120ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

Q2MGPOLISH120

Nov izdelek

Polirno čistilna pasta za stekla

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

Gyeon Q2M GlassPolish je zelo učinkovito loščilo za stekla, namenjeno odstranjevanju madežev, senc in manjših napak z vseh vrst avtomobilskih stekel. Njegova edinstvena formula ne ustvarja prahu in je primerna za ročno uporabo ali uporabo s polirnimi stroji. Posebej je priporočljivo kot pred čiščenje pred nanosom izdelkov za zaščito stekla, kot sta Q2 QuickView ali Q2 View, saj optimizira oprijem in učinkovitost premaza. Q2M GlassPolish je bil razvit za globinsko čiščenje stekla, odstranjevanje trdovratnih ostankov in mineralnih oblog ter pripravo površine za nanos premaza. Ne služi le kot polirno sredstvo za odstranjevanje lahkih nepravilnosti, temveč tudi kot vezivo za izboljšanje oprijema premazov za steklo, kot sta Q2 QuickView ali Q2 View. Primerna je za Ročni nanos ali uporabo s polirnim strojem: nanesete ga lahko ročno ali s polirnim strojem, po možnosti z namensko polirno blazinico, kot je Q2M Blue Polish Pad ali rayon. 

Gyeon Q2M GlassPolish je idealna rešitev za tiste, ki iščejo učinkovit izdelek za pripravo avtomobilskega stekla pred nanosom premaza, ki zagotavlja temeljito čiščenje ter izboljša oprijem in trajnost zaščitne obdelave.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo površino očistite s kvalitetnim čistilom za stekla. Pasto lahko nanašate ročno ali s pomočjo polirnega stroja. Za uporabo priporočamo namenski aplikator oziroma ˝rayon˝ polirni disk. Pasto nanesite na površino in z enakomernim pritiskom spolirajte steklo. Ko ste s poliranjem zaključili, ostanek paste obrišite z vlažno mikro krpo ali še enkrat prebrišite s čistilom za stekla. Pred nanosom premaza s Q2M Prep s čisto krpo iz mikrovlaken odstranite morebitne ostanke.

Varnostni napotki:
Vsebuje: destilati (nafta), z vodikom obdelani, lahki; kerozin - nespecificiran. Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301+P310 PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

 

Povezani izdelki