Meguiar's NXT All Metal Polish 148g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

G13005

Nov izdelek

Polirna pasta za kovine

Category: Paste za kovine.
Tag:

Več informacij

Profesionalna pasta za čiščenje in zaščito vseh metalnih površin, ki niso lakirane, barvane ali kakorkoli premazane. S polituro NXT All Metal Polish očistite in s sintetičnimi polimeri hkrati zaščitite vse vrste nelakiranih metalnih površin. Gre za vrhunsko polituro, s katero veliko lažje, temeljiteje in hitreje očistite oksidacije in mat mesta na kovinskih površinah. Antikorozivne učinkovine in polimeri v polituri ščitijo površino pred vremenskimi vplivi. Ne uporabljajte politure na lakiranih, barvanih ali na kakorkoli prevlečenih površinah (izključno na ne premazanih kovinskih površinah).

Navodila za uporabo:
Nanesite manjšo količino politure na čisto bombažno krpo ali na gobico za nanos. Drgnite površino tako dolgo, da se prične svetiti. Nato površino obrišite s čisto bombažno krpo ali s krpo iz mikrovlaken. Z rezultatom boste zelo zadovoljni.

Varnostni napotki:
Pozor: H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Preprečevanje: P260A Ne vdihavati hlapov. P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali obleko P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Odziv: P331 NE izzvati bruhanja. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Odstranjevanje: P501 Odstraniti vsebino / posodo v skladu z veljavnimi lokalnimi / regionalnimi / nacionalnimi / mednarodnimi predpisi. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.

 

Povezani izdelki