Rupes Uno Protect One Step 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

9.PROTECT250

Nov izdelek

Enostopenjska polirna pasta

Več informacij

Rupes UNO Protect je unikatna mešanica nevtralnih voskov, specialnih polimerov in modernih abrazivnih materialov. Dejansko gre za pravi AIO ali 3v1 produkt, ki v enem koraku omogoča oz. zagotavlja odpravo manjših nepravilnosti na površini, izjemen finiš in odporen zaščitni sloj na obdelani površini. Za razliko od konvencionalni Aio produktov na tržišču Specialni polimeri zagotavljajo zaščito na površini do 3 mesece. Pasta je idealna izbira za dnevno uporabo, za vse, ki se jim mudi, odlična je za pripravo vozil na prodajo,...Pasta je kompatibilna z vsemi vrstami polirnih strojev in vsemi vrstami površin. Ravno tako pa je primerna za uporabo v kombinaciji z vsemi polirnimi gobicami. 

Navodila za uporabo:
Plastenko pred uporabo dobro pretresemo. Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini (velikost ca 6 x polirne gobice) z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte s srednjimi obrati dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z namenskim razmaščevalcem ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat. Po končani obdelavi priporočamo še obdelavo površine z fino pasto Rupes D-A Fine. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1).  EUH210 Varnostni list na voljo poklicnim uporabnikom na zahtevo. 

 

Povezani izdelki