Nov
Sonax Profiline All in One Polish 250ml

Sonax Profiline OS 02-06 All in One Polish 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

02471410

Nov izdelek

Polirna pasta z voskom za osveževanje vozil

Več informacij

Nova Profiline polirna pasta z zaščitnim SIO2 sealantom je unikatna kombinacija polirne paste ter zaščitnega voska. Odličen izdelek za enostopenjska poliranje. Odstranjuje majše praske in nepravilnosti na laku ter spoliranim površinam povrača izjemen sijaj. Primerna za ročni in strojni nanos (z ekscentričnim ali rotacijskim polirnim strojem). Ne vsebuje silikonov. Izdelek je zelo enostaven za uporabo, zato je primeren tudi za začetnike. 

Navodila za uporabo:
Ročni nanos: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite manjšo količino paste na aplikator za poliranje in polirajte s krožnimi gibi, dokler ne dosežete želenega rezultata. Ostanek paste nato odstranite s čisto mikro krpo.
Strojni nanos: Na fino ali medium polirno gobico nanesite manjšo količino paste in začnite s poliranjem. Polirajte manjše dele cca. 40x40cm, dokler pasta ne izgine s površine. Odstanek nato odstranite s čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
EUH210 Varnostni list na voljo na zahtevo.

Povezani izdelki