3D GLW Series Headlight Restorer 273ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

355OZ8

Nov izdelek

Polirna pasta z zaščito za poliranje žarometov

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

3D GLW Series Headlight Restorer je popolno polirno sredstvo za obnovo žarometov, ki zlahka odstrani močno oksidacijo, porumenelost in površinske praske, ne da bi za to potrebovali težka orodja ali opremo. Brez težav odstranite dolgoletno oksidacijo ter izboljšajte vidljivost in jasnost svojih žarometov. Ko nanesete to izjemno pasto, ta ne le odstrani nepravilnosti, temveč oživi in pomladi vaše žaromete ter izboljša njihov vid in jasnost. Preobrazba je izjemna, saj vdihne novo življenje videzu vašega vozila in, kar je še pomembneje, vaši nočni vožnji. Z obnovo žarometov serije 3D GLW se lahko brez skrbi odpravite na pot, saj veste, da so vaši žarometi obnovljeni do optimalnega stanja, ki jasno in natančno osvetljuje pot pred vami. Obnova žarometov je na novo opredeljena, zato je lažje kot kdaj koli prej zagotoviti, da vaše vozilo ne bo le videti najbolje, temveč tudi zagotavljalo najbolj varno izkušnjo vožnje.

Navodila za uporabo:
Pred poliranjem žaromet dobro očistite in posušite. Pred poliranjem bolj poškodovanih žarometov svetujemo brušenje z ustreznim brusnim papirjem. Pri ročnem poliranju nanesite manjšo količino paste na aplikator iz mikro vlaken ter polirajte dokler žaromet ne postane ponovno jasen. Pri strojnem poliranju nanesite pasto na polirno gobico ustrezne trdote ter polirajte dokler žaromet ne postane ponovno jasen. Po končanem poliranju priporočamo še dodatno zaščito žarometa z ustreznim zaščitim premazom.

Varnostni napotki: 
Pozor: H319 - Povzroča hudo draženje oči. P264 - Po rokovanju temeljito umijte roke, podlakti in obraz. P280 - Nositi zaščitne rokavice/zaščitna oblačila/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305+P351+P338 - Če pride v oči: nekaj minut previdno izpirati z vodo. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in jih je mogoče odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 Če se draženje oči nadaljuje: Poiščite zdravniško pomoč.

Povezani izdelki