Labocosmetica Lubrifica 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

LAB98

Nov izdelek

Večnamenski polirni lubrikant

Tag:

Več informacij

#Labocosmetica Lubrifica je novo in izpopolnjeno sredstvo za pripravo površin v kombinaciji s polirnim plastelinom ali ostalimi pripomočki za odstranjevanje kontaminacije. Odlikuje jo izjemne sposobnosti mazanja, da sredstvo še lažje in bolje drsi po površini. Deluje hitro ter učinkovito ter omogoča, da z polirnim plastelinom na površini ne puščamo nikakršnih sled, zato je odlična tudi za uporabo po postopku poliranja. #lubrifica zahvaljujoč svoji inovativni formuli ustvarja tako imenovano nevidno in nelepljivo bariero, ki zmanjša trenje na minimum, kar omogoča da pripomočki enostavneje drsijo po površini tudi kadar gre za najbolj grobe plasteline. Zahvaljujoč vsem naštetim lastnostim jo lahko uporabljamo tudi kot sredstvo za vlaženje polirnih gobic ali za vlaženje pri brušenju.  Ne vsebuje silena, zato ne zmanjšuje učinkovitosti, medtem, ko ima odlične čistilne sposobnosti za odstranjevanje prahu in ostankov, kateri se tvorijo pri poliranju ali brušenju. Sredstvo je visoko koncentrirano zato ga lahko pred uporabo redčimo z vodo.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo redčimo z vodo v razmerju od 1:5 do 1:7 v odvisnosti od potrebe za uporabo v kombinaciji z polirnim plastelinom, V razmerju 1:10 za uporabo v kombinaciji z brušenjem ali poliranjem.  Sredstvo napršimo direktno na površino ali na polirno gobico pri postopku poliranja. Površine ni potrebno spirati. Nasvet: v kolikor vam polirni plastelin pade na tla ga zavrzite. Med postopkom površino večkrat namočite. Nikoli ne uporabljati na vroči površini ali direktni sončni svetlobi. 

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči / zaščito za obraz. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. EUH208 Vsebuje 1,2-Benzizotiazol-3(2H)-on. Lahko povzroči alergijski odziv.


Povezani izdelki