Gyeon Q2M Clay Mild 100g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

Q2MCLAYM

Nov izdelek

Fin plastelin za odstranjevanje kontaminacije

Tag:

Več informacij

GYEON Q²M Clay Mild je fin polirni plastelin za odstranjevanje različnih tipov lažje kontaminacije kot so zračna rja, katran, drevesna smola, zasušeni insekti,... Primeren je za čiščenje površine vozila pred poliranjem ali samo pred voskanjem. Odstranjuje manj trdovratno kontaminacijo kot grob plastelin GYEON Q²M Clay Coarse vendar je pri uporabi manjša možnost nastanka prask. Je kemično odporen zato je primeren za uporabo z lubrikanti pH vrednosti od 2 do 11. Povprečna poraba plastelina na srednje velikem vozilu je cca. 20g.

Navodila za uporabo:
Površino pred uporabo plastelina operite. Odrežite košček plastelina, ga pregnetite ter sploščite, da dobite čim večjo površino. Površino navlažite z namenskim lubrikantom (Gyeon Q²M Clay Lube) ali čistilom za zračno rjo (Gyeon Q²M Iron) ter s plastelinom odstranite vse ostanke kontaminacije. Med čiščenjem lahko na obdelovano površino večkrat napršite lubrikant. Po končanem čiščenju vozilo sperite ali obrišite ter po potrebi spolirajte. Pozor! Uporaba polirnega plastelina lahko na površini pusti kakšno prasko, katera je enostavno odstranljiva z finim poliranjem.

Povezani izdelki